Thuis, het tweede studioalbum van Ton Snijders, is uitgebracht op 15 maart 2010. Aan dit album hebben onder andere Emmy Verhey, Ro Krauss, Rens van der Zalm, The City of Prague Philharmonic en het Red Limo String Quartet meegewerkt. Ton Snijders voelt zich bij dit album meer dan ooit thuis en dichter bij zichzelf. Voorganger Zwaluw 22 was een terugblik op Tonīs leven vanaf zijn jeugd. Thuis vertelt over de gebeurtenissen in Tonīs leven van de afgelopen jaren. Klik op onderstaande links voor meer info over het album.


 

Over Thuis

Luister & Bekijk

Bestel

Info

Lonesome Orchestra is het samenwerkingsverband tussen Ton en Sebastiaan Koolhoven. Ze werkten al eerder samen aan de solo cd's van Ton 'Zwaluw 22' en 'Thuis'. Voor Lonesome Orchestra is deze samenwerking verder uitgebouwd tot een gelijkwaardig partnerschap op het gebied van zowel compositie als productie. Hun album 'Ode to a dream' is uitgekomen in mei 2014.


 

 

Over Ode to a dream

Luister & Bekijk

Bestel

Info

Ton Snijders, een naam die velen niets zal zeggen, al jarenlang echter is hij een muzikale steunpilaar voor artiesten als Frank Boeijen, Youp van 't Hek, Liesbeth List en Mathilde Santing. Met de release van 'Zwaluw 22' gaat een lang gekoesterde wens in vervulling om een eigen muzikaal statement te maken. 'Zwaluw 22' is de titel van het project waar Ton de afgelopen jaren aan heeft gewerkt. Met een aantal van Neerlands beste studiomuzikanten ( Angelo Verploegen, Rens v/d Zalm , Kim Weemhoff), het Philharmonisch Orkest van Praag en een vocale bijdrage van Frank Boeijen is 'Zwaluw 22' een verbluffend mooi project geworden. (Bron: V2 Records)
 

Over Zwaluw 22

Luister & Bekijk

Bestel

Info