Door de jaren heen heeft Ton gebouwd aan zijn studio in zijn woonplaats Velp. In de jaren 90 met peperdure sporenrecorders en DAT tapes, tegenwoordig met ProTools en de nieuwste Mac. Enkele jaren geleden is de studio volledig verbouwd en uitgebreid om ruimte te maken voor een prachtige Yamaha C3 Vleugel.

De studio van Ton is ook uitgegroeid tot een geliefde plek van Frank Boeijen, die hier regelmatig samen met Ton aan het schrijven en opnemen is. Ook Liesbeth List zong er haar album ´Verloren en gewonnen´ in.

Naast de samenwerking met anderen heeft Ton zijn studio gebruikt voor het schrijven en gedeeltelijk opnemen van zijn drie studioalbums Zwaluw 22, Thuis en Lonesome Orchestra. Hieronder een compilatie van deze drie albums.

De studio is te boeken door bijvoorbeeld solisten of bands in kleine bezetting. Naast een vleugel zijn onder andere Fender Rhodes, een aantal gitaren en high end microfoons voor verschillende toepassingen aanwezig. Voor meer info en tarieven, stuur een mailtje naar studio@teclats.nl.